Înainte de toate îmi exprim  satisfacția pentru faptul mi-ați vizitat pe internet website- omatul informațional pe care l- am publicat. Eu încerc iau legătura în țara Dumneavoastră cu dansatori și profesori de dans care doresc - și însușească, învețe și pe alții și astfel popularizeze metodele mele de dans care sunt din punct de vedere  cultural și artistic deosebit de variate și servesc deopotrivă ridicarea nivelului artistic al prezentării scenice a dansurilor  precum și programele diverse ale cursurilor fitness. Aceste programe sunt cunoscute în toată lumea sub denumirile de DANCEFUSION și FUSION DANCE precum și numele de FUSION, program de asemeni referitor la dansuri, mărci atestate și cu drepturi rezervate. atrag atenția aceste programe atestate au mulți imitatori și în cazul în care cu toate atenționările pe care le fac prin intermediul internetului și pe alte căi nu vor înceta imite voi adresa organelor judiciare internaționale și ei vor trebui răspundă în fața justiției pentru încălcările de drept internațional și  etică profesională.

            Este bine de știut încasările și beneficiile provenite prin utilizarea mărcilor mele amintite mai sus precum și a programelor de dans preluate de la mine și a materialului scris și electronic cu destinație specială realizat de mine la cerere precum și prevederile de costumație și alte mărfuri, vor spori bugetul Dumneavoastră și al celorlalți colaboratori ai mei care au obținut acest drept, de asemeni, prin contracte legale încheiate cu mine.

            În cele ce urmează, după comunicarea acestei traduceri, vom continua ținem legătura în limba engleză. rog parcurgeți cu atenție pe internet website- omatul meu informațional și în cazul în care cele comunicate acolo  precum și cele aflate din această traducere V- au trezit interesul rog aveți amabilitatea luați legătura cu mine la una din adresele pe care le am și pe care Vi le comunic pe această cale.

            Așteaptă cu respect răspunsul Dumneavoastră cu toată suita de întrebări pe care doriți mi le puneți:

            Dr. Gusztav Fogarassy, Ph. D. , profesor universitar de dans, coreograf și chineoligist enviromental, inovator coreografic din anii 1966 și 1980 și autorul și posesorul programelor de dans  amintite mai sus înregistrate și apărate prin drept internațional.

 

            Website: www.dancefusion.ro

                           www.fusion.hu

                           www.dancefusion.hu

                           www.fusiondance.hu

Adrese poștale:

                                   Budapest                                             P. O. Box 708

                                   Pf. 912.                                               Marschall,

                                   Hungary 1244.                                    Minnesota 56258

                                                                                              U. S. A.