Köszönöm, hogy meglátogatta internet honlapomat (vagy website-omat). Az ön országában keresek kapcsolatot olyan táncosokkal és tánctanárokkal, akik szeretnék megtanulni, táncolni, tanítani és képviselni az én kulturálisan és művészileg sokoldalú és változatos táncelőadó művészeti és fittségi tananyagomat Ez a tananyag a DANCEFUSION, FUSION DANCE és a szintén táncvonatkozású FUSION védett márkák illetve védjegyek alatt ismert világszerte.

 

 Vigyázat, vannak utánzói ezeknek a védjegyeknek, akik ha internetes és egyéb figyelmeztetéseim ellenére sem hagyják abba utánzásaikat az illetékes nemzeti és nemzetközi védjegy törvényszékek (vagy bíróságok) előtt kell, hogy feleljenek, büntetés terhe mellett, a professzionális etikai szabályokba is ütköző védjegy törvénysértésükért.

 

 Tudniillik a fenti védjegyeim használata a tőlem átvett táncanyagokkal és a hozzá tartozó de önálló írott, electronikus, ruházati és egyéb árúkkal együtt önt fogja illetni és másokat, akik szintén törvényesen a velem való szerződés alapján fognak megérdemelt jövedelmet nyerni belőlük. Ezen fordításon túlmenően a kölcsönös kommunikációnk nyelve az angol. Kérem, tekintse jól át a honlapomat és ha érdekli amit ott és ebben a fordításban is közöltem szíveskedjen kapcsolatba lépni velem az adott címeimen.

 

 Tisztelettel várom érdeklődő kommunikációját,

 

Dr. Gusztáv Fogarassy Ph.D, az egyetemi táncprofesszor, koreográfus (choreographer) és környezeti kineziologus ( environmental kinesiologist) akitől a fenti védjegyek és táncanyagok egyedülálló újításon keresztül származnak, 1966 és 1980-as évektől.

 

 

Website: www.fusion.hu

              www.dancefusion.hu

              www.fusiondance.hu

 

Postai cím: Budapest, 1244 Pf. 912 Hungary

                   P.O. Boksz 708 Marshall, Minnesota 56258 U.S.A