Bedankt dat u een bezoek brengt aan mijn website.

In uw land wil ik graag in contact komen met dansers en dansleraren die mijn lesstof over mijn cultureel en vanuit het oogpunt van de kunst veelzijdige en gevarieerde vorm van voordrachtskunst en fitness willen aanleren, dansen, vertegenwoordigen en lesgeven erin. Deze leerstof staat wereldwijd bekend onder de beschermde merknamen en gedeponeerde handelsmerken DANCEFUSION, FUSION DANCE en FUSION dat tevens betrekking heeft op het dansen. Past u op, want er zijn imitators van deze gedeponeerde handelsmerken, die indien ze hun imitaties ondanks mijn waarschuwingen op het internet en andere wegen niet achterwege laten, voor de competente landelijke en internationale rechtbanken voor gedeponeerde handelsmerken op straffe voor hun misbruik van een gedeponeerd handelsmerk verantwoording dienen af te leggen.

U en de anderen die tevens op een legale manier met mij een contract sluiten, zullen recht hebben op het gebruik van mijn bovenstaande gedeponeerde handelsmerken met de bijbehorende lesstof, verder de separate, gedrukte, electronische waren, kleding en overigen, op grond waarvan ze hun welverdiende loon kunnen vergaren.

Buiten deze vertaling zal de communicatie verder in het Engels verlopen. Ik vraag u om mijn website goed door te lezen en indien u geinteresseerd bent in hetgene daar en in deze vertaling vermeld staat, neemt u dan a.u.b. contact met mij op via de hieronder vermelde gegevens.

 

In afwachting van uw antwoord verblijf ik met de grootste hoogachting,

 

Dr. Gusztav Fogarassy, Ph.D.,

Universitair dansprofessor,

Choreograaf en omgevingskinesioloog, van wie bovenstaande handelsmerken en dansmateriaal zijn, ontstaan uit unieke innovaties uit de jaren 1966-1980.

Website: www.fusiondance.nl

                www.fusion.hu

                www.dancefusion.hu

                www.fusiondance.hu

 

Postadres:

Pf. 912

1244 Boedapest

Hongarije

 

P.O. Box 708

Marshall,

Minnesota 56258

U.S.A